Høstdag

Det er så deilig når man våkner opp til en vakker høstdag!

I dag skal jeg endelig få meg treningsabonnement her hjemme som er noe jeg har gledet meg lenge til. Skal bli deilig å komme inn i en fast rutine på den fronten også. I løpet av ettermiddagen skal jeg skrive et innlegg som omhandler noe som er utrolig viktig for meg og som jeg skulle ønske det var mer fokus på i samfunnet generelt, nemlig mobbing. Håper dere vil lese det!

Genser fra HM/ Bukse fra Cubus/ Sko fra Sixtyseven/ Veske fra Louis Vuitton

Ha en vakker høstdag!

 

 

 

Reklamer

Kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s