Tangle Teezer

Stikker innom for å tipse om den fantastikse Tangle Teezer før jeg løper videre til vinkveld hos en veninne. Denne hårbørsten er designet for å ikke lugge når du børster håret, funker like bra ved bruk i vått som i tørt hår og er konstruert slik at håndflaten skal passe perfekt til hårbørsten. Fantastisk hva?

 

 

 

 

 

Hårbørsten har også en klikk- off funksjon for å beskytte børsten og holde den ren. Perfekt  for meg som har langt hår og liker å ha hårbørsten med i vesken til en hver tid. Børsten fås blant annet kjøpt på Boots apotek, men det er flere nettbutikker som selger denne også.

 

 

 

 

Reklamer

Kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s