Søndag og Hellstrøm

 

 

 

Jeg har kun et program jeg bare må se hver uke; Hellstrøm rydder opp hjemme! Ikke bare er det utrolig merkelig å se hvor sære matvaner mange familier i Norge har men det er også fantastisk å se hva han får til. Eyvind Hellstrøm er min store mat og kokkehelt – ingen over og ingen ved siden av! Jeg skulle bare ønske at flere hadde samme syn som han har på mat – et skikkelig Ntm -kosthold!

 

 

 

Programmet i dag synes jeg bare var fantastisk fordi det satt så ekstra på spissen hvordan matprodusentene lurer folk. Matvarer som sier at de består av rent kjøtt mens sannheten  er at de kun inneholder under 20 % kjøtt og usunne marinader og sauser som kun består av tilsetningsstoffer. Helt utrolig skremmende.

Spiser alltid noe godt til mens jeg nyter inspirasjonen jeg får av programmet<3

Reklamer

Kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s