Laks på grandiosatid

I dag har jeg jobbet litt samt vært vintestøtte i tingretten i Bodø. Å være vintestøtte innebærer at man tar en menneskelig prat med dem så skal være vitner i forbindelse med en rettsak. Man forklarer hva som vil skje i retten, hvilke aktører som kan komme til å stille spørsmål og ikke minst at det absolutt ikke er noe å være redd for. I tillegg kan vitnene spørre oss om så mye de måtte ønske. Dette er en frivillig jobb under Røde Kors som jeg absolutt synes er givende og som jeg gjør litt nå og da.

Etter å også ha fått unnagjort litt shopping var det tid for middag og hva er lurt å lage når man er kjemesulten og vil ha mat på under 30 min? Laks!

Setter man poteten på kok og kutter grønnsakene/frukten mens laksen stekes tar det hele kun 20 minutter! Ha en herlig mandagskveld<3

Reklamer

2 tanker på “Laks på grandiosatid

  1. Det hørtes veldig spennende ut å være vitnestøtte. Har hørt om det, men har ikke helt visst hvordan det foregikk og hvem som var det. Visste ikke at frivillige kunne gjøre det! Er jo uansett en viktig jobb å gjøre, det kan være skremmende å vitne i retten og da er det godt å kunne få råd og oppløftende ord fra noen. Kjempe bra tiltak!;)

    Når det gjelder laksen, så må jeg jo si at det ser utrolig godt ut, men jeg klarer bare ikke å spise sjø mat, det smaker helt forferdelig syns jeg!;P

    • Frivillige kan være det men det er dessverre ikke alle byene i Norge som har det ennå – et ganske nytt prosjekt egentlig.

      Synes du?:D Jeg er så glad i sjømat at det er nesten skummelt – tror kanskje det bare går på hva man er vant til! Men er jo så utrolig mye godt man kan lage med kjøtt også, heldigvis!

Kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s