Happy day

Er det ikke deilig med dager hvor en virkelig føler at man våkner opp med riktig fot ut av senga? Jeg hadde virkelig en slik morgen i dag- alt gikk så lett! Etter å ha vært innom synslegen min kunne jeg heller ikke ha vært mer glad; jeg har null i styrke etter synslaseroperasjonen som jeg tok for 4 uker siden. Det vil si perfekt syn det:D

 

Topp fra New Look/ Jakke fra Cubus/ Bukse fra Castro / Sko fra Sixtyseven/ Veske Louis Vuitton

 

Jeg bare klarte ikke å la være å le i dag – herlig! Når det gjelder synslaser er dette absolutt noe jeg kommer til å skrive om i et senere innlegg. Hittil kan jeg bare si en ting: det anbefales!

 

Reklamer

Kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s