High neck

I dag var det bare fire grader da jeg våknet opp – det merkes at det ikke er lenge til vinteren kommer! Det fine er imidlertid at man kan bruke alle de deilige genserene som er for varme til å bruke resten av året! Denne genseren er fra Asos og er utrolig varm <3.

Genser fra Asos/ Bukse fra Gina Tricot/ Sko fra Jeffery Campbell/ Veske fra Chanel

I dag skal jeg ha personlig utredningstime som innebærer at jeg og en personlig trener skal legge opp min treningsplan og mål for treningen. Det gleder jeg meg til, spesielt fordi utrederen min er fysioterapaut. Jeg har lenge vært plaget med skuldrene slik at det er greit å få vite hva som burde trenes ekstra og om det er metoder jeg burde unngå.

Som dere vet er bloggen min veldig ny (under ei uke) og jeg er ikke så veldig inne på verken bloggverden eller dataverden (merk: ennå). Kjenner dere noen som dere mener burde lese bloggen eller som kan få inspirasjon av den – tips gjerne! Det vil jeg sette veldig stor pris på!:D

Reklamer

Kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s