Om meg

Jeg heter Nina og er født og oppvokst i Bodø. Jeg er sommerbarn – født i juli 1989.Jeg kommer fra en liten, men helt fantastisk familie bestående av meg, mamma og pappa. Som 19-åring begynte jeg å studere juss og jeg holder i dag på med siste året av studiet.

I 2001 fikk vi et nytt familiemedlem, det lille nusket vårt Teddy. Han er en korthåret huskatt som betyr uendelig mye for meg.

Sommeren 2012 begynte tanken om å skrive en blogg. Jeg er over gjenommsnittet  intressert i norsk kosthold, trening, mote og dyrs rettigheter. Tanken ble etterhvert at dette var interesser som burde deles – og forhåpentligvis  bidra til å inspirere andre. Mottoet mitt er helt klart å gjøre noe herlig ut av hver dag, tross den stressende hverdagen vi i dag har. Bloggnavnet «Konatildama» har derfor den enkle bakgrunn at jeg vil prøve å inspirere jenter og damer i hverdagen – kanskje på en noen liknende måte som en kone gjør i et ekteskap.

For mer informasjon om både meg og bakgrunnen for bloggen, følg bloggen min!:D

Reklamer

2 tanker på “Om meg

  1. Blir spennende å følge deg fremover, virker som en spennende og allsidig blogg som tar opp temaer som i alle fall er innenfor mine interesse områder!;) Forøvrig så anbefaler jeg å opprette deg en facebook page for bloggen din, da er det lettere for blogg leserne dine å følge med på deg og bloggen din, bare et tips hvis ikke du allerede har gjort det og jeg bare har vært blind og ikke sett den;P

    • Tusen takk for super tilbakemelding! Jeg har tenkt på å opprette en facebook page for bloggen men har bare rett og slett ikke kommet så langt ennå!:p Skal gjøre det med en gang;)

Kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s